آزمایش آنتی بادی یا آزمایش ایمنی زایی واکسن کرونا _ آزمایشگاه دکتر شریفی اصفهان

آزمایش آنتی بادی
دسته‌بندی عمومی
نویسنده admin
زمان مطالعه
تاریخ انتشار ۱۵ آذر ۱۴۰۰

آنتی بادی چیست ؟

آنتی‌بادی‌ها پروتئین‌هایی هستند که توسط سیستم ایمنی برای مبارزه با عفونت‌هایی مانند ویروس‌ها ساخته می‌شوند و ممکن است از ابتلا به همان عفونت‌ها در آینده جلوگیری کنند. به دنبال قرار گرفتن در معرض عفونت SARS-CoV-2 (COVID-19) ممکن است روزها یا هفته‌ها طول بکشد تا آنتی بادی‌ها در بدن ایجاد شوند و مشخص نیست چه مدت در خون باقی می‌مانند.
آیا از آزمایش آنتی بادی برای تشخیص COVID-19 استفاده می‌شود؟ خیر. آزمایش آنتی بادی وجود ویروس SARS-CoV-2 را برای تشخیص کرونا COVID-19 مشخص نمی‌کند. این آزمایش‌ها می‌توانند حتی در بیماران آلوده نتیجه آزمایش منفی کاذب شود، (مثلاً اگر آنتی‌ بادی‌ هایی هنوز در پاسخ به ویروس ایجاد نشده باشند) یا ممکن است نتایج مثبت کاذب ایجاد کنند (مثلاً اگر آنتی‌بادی‌هایی برای نوع دیگری از ویروس کرونا شناسایی شود). نباید برای ارزیابی اینکه آیا در حال حاضر آلوده یا توانایی انتقال بیماری را دارید، استفاده شود.

آزمایش ایمنی زایی واکسن کرونا

برخی از افراد برای تعیین اینکه آیا ممکن است در برابر ویروس محافظت شوند یا خیر، آزمایش آنتی بادی کووید-19 انجام دهند. آزمایش های آنتی بادی ابزاری است که برخی افراد برای کمک به تصمیم گیری در مورد اقدامات احتیاطی برای محافظت از خود و مهار گسترش کووید-19 استفاده می‌کنند. برخی از افراد واکسینه شده می‌گویند به کمک آزمایش ایمنی زایی واکسن کرونا ،می‌خواهند بدانند که آیا محافظت آنها به حدی ضعیف شده است که باید یک دوز تقویت کننده واکسن دریافت کنند یا اینکه پس از واکسینه شدن، سیستم ایمنی آنها در برابر ویروس مقاوم هست یا خیر. همچنین برخی از افرادی که قبلاً آلوده شدند، می‌خواهند به کمک اندازه گیری دوام ایمنی در برابر کرونا ، قدرت پاسخی را که ویروس در سیستم ایمنی آنها ایجاد می‌کند، اندازه‌گیری کنند و بدانند در برابر ابتلا مجدد به ویروس کرونا تا چه حد ایمن هستند.
آزمایش های آنتی بادی در برخی زمینه ها مفید هستند. محققان بهداشت عمومی از آنها برای تخمین اینکه چه نسبتی از جمعیت مبتلا به کووید-19 بوده اند استفاده می‌کنند. ایمونولوژیست‌ها و سایر متخصصان از آنها برای بررسی پاسخ ایمنی به کووید-19 پس از عفونت و واکسیناسیون استفاده می‌کنند.
آزمایش‌های آنتی‌بادی یا سرولوژی به دنبال آنتی‌بادی‌هایی در خون شما می‌گردند که با ویروسی که باعث COVID-19 می‌شود، مبارزه می‌کند. آنتی بادی ها پروتئین‌هایی هستند که توسط سیستم ایمنی بدن شما ایجاد می‌شوند و به شما در مبارزه با عفونت‌ها کمک می‌کنند. آنها پس از ابتلا یا واکسینه شدن شما در برابر عفونت ساخته می‌شوند. واکسیناسیون روشی مطمئن و مؤثر برای آموزش بدن شما برای ایجاد آنتی‌بادی است. آنتی‌بادی‌ها می‌توانند برای مدتی بعد از ابتلا به آن عفونت‌ها از شما محافظت کنند. مدت زمان ماندگاری این محافظت برای هر بیماری و هر فرد متفاوت است. آزمایش‌های آنتی‌بادی معمولاً نباید برای تشخیص عفونت فعلی با ویروسی که باعث COVID-19 می‌شود، استفاده شود. آزمایش آنتی بادی ممکن است نشان ندهد که آیا عفونت فعلی دارید، زیرا ممکن است 1 تا 3 هفته پس از عفونت بدن شما آنتی بادی بسازد.

اگر نمی‌توان از آزمایش‌های آنتی‌بادی برای تشخیص COVID-19 استفاده کرد، چه آزمایش‌هایی برای آن در دسترس است؟ در حال حاضر، دو نوع آزمایش تشخیصی برای COVID-19 وجود دارد: آزمایشات مولکولی (RT-PCR) که مواد ژنتیکی ویروس را شناسایی می کند. آزمایش‌های مولکولی و آنتی‌ژنی می‌توانند تشخیص دهند که آیا شما یک عفونت ویروس کرونا فعال دارید یا خیر. اگر در هر یک از انواع آزمایش مثبت شد، باید دستورالعمل‌های CDC را برای محافظت از خود و دیگران دنبال کنید. آزمایش‌های مولکولی و آنتی ژن با استفاده از نمونه‌هایی که عمدتاً از بینی و گلو با استفاده از یک سواب بلند یا سایر نمونه‌های تنفسی گرفته می‌شوند، انجام می‌شود.اگر علائم COVID-19 دارید، باید آزمایش کرونا برای تشخیص عفونت فعلی انجام دهید، حتی اگر قبلاً آلوده یا واکسینه شده باشید.

برای نمونه گیری کرونا در منزل کلیک کنید.

تست آنتی بادیآزمایش نوترولایزر یا آنتی بادی خنثی کننده چیست؟

آزمایش نوترولایزر یا همان آزمایش آنتی بادی خنثی کننده موثرترین آزمایش برای میزان اثربخشی واکسن است و افراد برای اینکه بدانند واکسن‌ها تا چه میزان ایمنی محافظتی ایجاد می‌کنند می‌تواند آزمایش ایمنی زایی واکسن کرونا را انجام دهند. آنتی بادی های نوترولایزر از بدن در برابر عوامل بیماری زا محفظت می‌کنند و به طور طبیعی به عنوان قسمتی از پاسخ ایمنی بدن تولید می‌شوند، این آنتی بادی پس از تزریق واکسن در بدن تولید می‌شود و یکی از راه‌هایی است که می‌توان وضعیت فرد پس از واکسیناسیون کرونا و بهبودی وی از عفونت را بررسی کرد.
با انجام آزمایش آنتی بادی یا آزمایش ایمنی زایی کرونا می‌توان سطح آنتی‌بادی خنثی‌کننده برای محافظت از بدن در برابر ویروس را، بهتر درک کرده و برنامه ریزی جهت دریافت دوزهای بعدی واکسن را انجام داد. بدن افراد معمولا 14 روز پس از دریافت دوز دوم واکسن ،کاملاً ایمن شده و مقدار آنتی بادی خنثی کننده در خون افزایش می‌یابد.
سازمان غذا و داروی ایالات متحده، مجوز اولین آزمایش سرولوژی را صادر کرد که آنتی‌بادی‌های خنثی‌کننده عفونت اخیر یا قبلی با SARS-CoV-2 را تشخیص می‌دهد، این آنتی‌بادی‌ها آنتی‌بادی‌هایی هستند که به بخش خاصی از یک پاتوژن متصل می‌شوند و در محیط آزمایشگاهی مشاهده شده‌اند که کاهش می‌یابند. عفونت ویروسی سلول‌هایSARS-CoV-2. FDA مجوز استفاده اضطراریEUA را برای کیت تشخیص آنتی‌بادی خنثی‌سازی cPass SARS-CoV-2 صادر کرد که به‌طور خاص این نوع آنتی‌بادی را شناسایی می‌کند.
توانایی تشخیص آنتی بادی های خنثی کننده می‌تواند به ما کمک کند تا در ادامه مبارزه با کووید-19 بینش بیشتری در مورد معنای وجود آنتی بادی ها برای بیماران به دست آوریم. تشخیص آزمایشگاهی و سلامت رادیولوژیک در مرکز دستگاه‌ها و سلامت رادیولوژیک هنوز ناشناخته‌های زیادی در مورد آنچه که وجود آنتی‌بادی‌های SARS-CoV-2 ممکن است در مورد ایمنی احتمالی به ما بگوید وجود دارد، اما مجوز امروز ابزار دیگری برای ارزیابی آن آنتی‌بادی‌ها در حالی که به تحقیق و مطالعه این ویروس ادامه می‌دهیم به ما می‌دهد. بیماران نباید نتایج آزمایش آنتی بادی خود را به گونه‌ای تفسیر کنند که از ابتلا به ویروس مصون هستند و ایمنی دارند. سازمان غذا و دارو به بیماران هشدار می‌دهد که از نتایج این آزمایش یا هر آزمایش سرولوژی دیگر، به عنوان نشانه‌ای مبنی بر اینکه آنها می‌توانند اقدامات پیشگیری را برای محافظت از خود و دیگران نادیده بگیرند، مانند اینکه فاصله‌گذاری اجتماعی را رعایت نکنند، از ماسک استفاده نکنند. آزمایش‌های سرولوژی نباید برای تشخیص عفونت فعال استفاده شوند، زیرا آزمایش آنتی بادی نوترولایزر فقط آنتی‌بادی‌هایی را که سیستم ایمنی در پاسخ به ویروس ایجاد می‌کند، تشخیص می‌دهند، نه خود ویروس.
اگر نتیجه آزمایش آنتی بادی نشان دهد که شما پس از واکسن کووید-19 آنتی‌بادی داشته‌اید، به این معنی نیست که می‌توانید تصور کنید کاملاً محافظت شده‌اید.

برای آزمایش خون در منزل کلیک کنید.

پس از تزریق واکسن کرونا، چه نوع آنتی بادی در بدن تولید می‌شود؟

وقتی مهاجمی مانند کرونا ویروس SARS-CoV-2 وارد بدن شما می‌شود، سلول‌هایی به نام لنفوسیت‌های B آنتی‌بادی‌هایی برای محافظت از شما ایجاد می‌کنند. این آنتی بادی ها برای دفاع از بدن در برابر ویروس در صورت بازگشت دوباره به اطراف می‌چسبند. واکسن ها به بدن شما می‌آموزند که این پاسخ را بدون اینکه بیمار شوید تقلید کند. به همین دلیل است که پس از عفونت طبیعی با ویروس و پس از دریافت واکسن، آنتی‌بادی تولید می‌کنید. با این حال، همه آنتی بادی ها یکسان نیستند و همه آزمایش‌ها به دنبال انواع مشابه آنتی بادی ها نیستند. نوع و کیفیت آزمایش می‌تواند بر نتایج دریافتی شما تأثیر بگذارد.
آزمایش آنتی بادی ،‌ آنتی‌بادی‌های یکی از دو نوع پروتئین ویروس کرونا را شناسایی می‌کنند: پروتئین نوکلئوکپسید یا اسپایک. اگر قرار بود به ویروس کرونا آلوده شوید، بدن شما در پاسخ به چندین پروتئین ویروسی، از جمله نوکلئوکپسید و پروتئین اسپایک، آنتی بادی می‌سازد. از سوی دیگر، واکسن‌هایی که در حال حاضر مجاز به استفاده هستند، فقط آنتی‌بادی‌هایی را علیه پروتئین اسپایک تحریک می‌کنند، بنابراین یک آزمایش انتی‌ بادی پس از دریافت واکسن باید فقط آنتی‌بادی‌های آن پروتئین اسپایک را شناسایی کند، نه پروتئین نوکلئوکپسید.
اگر قبلا به ویروس کووید-19 مبتلا شدید، نتیجه هر یک از این آزمایشات مثبت خواهد بود، زیرا شما به کل ویروس آلوده شده‌اید. برخی از آزمایش‌ها به دنبال آنتی‌بادی‌ها علیه پروتئین اسپایک و پروتئین نوکلئوکپسید هستند تا بین واکسیناسیون و عفونت تمایز قائل شوند.
آزمایش‌های خاصی بسته به مدت زمانی که از ابتلا یا واکسینه شدن شما گذشته است، به دنبال آنتی‌بادی‌های خاص برای این پروتئین‌ها هستند. به عنوان مثال، ممکن است در مورد تست های آنتی بادی IgG و تست های آنتی بادی IgM برای COVID-19 شنیده باشید. آنتی‌بادی‌های ایمونوگلوبولین در تمام مایعات بدن یافت می‌شوند و رایج‌ترین آن‌ها هستند و 75 تا 80 درصد از آنتی‌بادی‌های بدن شما را بر اساس «پزشکی میشیگان» تشکیل می‌دهند. آنها در مبارزه با عفونت های ویروسی بسیار مهم هستند. آنتی بادی های ایمونوگلوبولین در خون و مایع لنفاوی یافت می‌شوند و اولین نوع آنتی بادی هستند که در پاسخ به عفونت ساخته می‌شوند. آنها سایر سلول های سیستم ایمنی را تحریک می‌کنند تا مواد خارجی را از بین ببرند. آنتی بادی های IgM حدود 5 تا 10 درصد از کل آنتی بادی های بدن شما را تشکیل می‌دهند. IgG معمولاً عمر طولانی‌تری دارد و معمولاً آنتی‌بادی‌هایی هستند که در محیط‌های بالینی و تحقیقاتی برای بررسی محافظت طولانی‌مدت یا ایمنی و به عنوان آزمایش سنجش ایمنی زایی واکسن کرونا آزمایش می‌شوند.IgM اغلب در اوایل عفونت یا اوایل بعد از واکسیناسیون دیده می‌شود.
آنتی‌بادی‌های خنثی‌کننده، به ویروس متصل می‌شوند و ویروس را خنثی می‌کنند تا از آلوده شدن سلول جلوگیری کنند. به این ترتیب، آزمایش‌های آنتی‌بادی خنثی‌کننده، توانایی آنتی‌بادی‌های شما را برای جلوگیری از عفونت مشخص می‌کند. آنها همچنین از این نظر کمی هستند که نشان می دهند چه تعداد آنتی بادی خنثی کننده وجود دارد. این آزمایش‌ها معمولاً با نمونه‌های خون در آزمایشگاه‌های تحقیقاتی انجام می‌شوند، اگرچه می‌توانند در محیط‌های بالینی نیز انجام شوند.
انواع مختلفی از این تست های آنتی بادی وجود دارد ، محققان به طور سنتی نمونه خون را با ذرات ویروسی (که ممکن است از ستون فقرات ویروس دیگر ساخته شده باشند، اما پروتئین SARS-CoV-2 بر روی سطوح آنها بیان می‌شود) تزریق می‌کنند. سپس محققان می‌توانند تعیین کنند که آنتی‌بادی‌ها تا چه اندازه ویروس را از آلوده کردن سلول‌ها مسدود می‌کنند. بسیاری از مطالعات تحقیقاتی (از جمله آزمایش‌های بالینی برای واکسن کووید-19)، از این آزمایش‌ها برای بررسی خاص آنتی‌بادی‌های خنثی‌کننده استفاده کرده‌اند، زیرا این آنتی‌بادی‌ها می‌توانند ذرات ویروس را مسدود کنند (خنثی کنند) – از اتصال آن‌ها به سلول‌ها و عفونت آن‌ها جلوگیری می‌کنند.
روش اندازه‌گیری خنثی‌سازی نیز متفاوت است و برخی از تست‌ها بسیار حساس‌تر از بقیه هستند. به همین دلیل، مقایسه تست های آنتی بادی خنثی کننده بین مطالعات و آزمایشگاه ها می‌تواند چالش‌برانگیز باشد. آنتی بادی های خنثی کننده معمولاً آزمایش های آنتی بادی IgG هستند اما می‌توانند آزمایش های آنتی بادی ایمونوگلوبولین نیز باشند. حدود 10 تا 15 درصد از آنتی بادی های شما آنتی بادی هایIgA هستند، اما برخی افراد آن را نمی‌سازند. آنتی‌بادی‌ های IgA در بخش‌های بدن مانند بینی، راه‌های تنفسی و دستگاه گوارش، بر اساس Michigan Medicine یافت می‌شوند. دکتر رامیرز می‌گوید: “بیشتر تست‌های بالینی IgA را جستجو نمی‌کنند، اماIgA می‌تواند خنثی کننده باشد.” IgA بیشتر با ایمنی مخاطی و مخاطی مرتبط است، که می‌تواند برای ایمنی یا پیشگیری از عفونت در ریه‌ها یا سایر قسمت‌های راه هوایی در مورد SARS-CoV-2 و سایر ویروس‌های تنفسی مهم باشد. کارشناسان هنوز در حال بررسی اثر آنتی بادی های خنثی کننده SARS-CoV-2 در انسان هستند. این بدان معناست که پزشک شما نمی‌تواند به شما بگوید که نتایج شما از نظر خطر ابتلا به کووید-19 چه معنایی دارد، زیرا هنوز مشخص نیست که چه سطحی از آنتی بادی های خنثی کننده برای جلوگیری از عفونت در بدن شما لازم است.
آزمون‌های کیفی در مقابل کمی برخی از آزمایش‌های بالینی آنتی‌بادی کیفی هستند، به این معنی که به‌جای یک سطح واقعی، به سادگی یک بازخوانی «مثبت» یا «منفی» برای آنتی‌بادی‌ها به شما ارائه می‌دهند. برخی دیگر کمی هستند، به این معنی که سطح آنتی بادی یا تیتر واقعی را ارائه می دهند. از آنجایی که ما هنوز نمی‌دانیم چه سطحی از آنتی‌بادی‌ها با محافظت از کووید-۱۹ مرتبط است، نه یک آزمایش کیفی «مثبت» یا «بالا» نمی‌تواند به طور قطع به شما بگوید که آیا به اندازه کافی محافظت شده‌اید یا خیر. اگر نتیجه آنتی بادی “منفی” دارید، باید با پزشک خود صحبت کنید تا مراحل بعدی را به صورت فردی تعیین کند. این امر به پزشکی نیاز دارد که آزمایش آنتی‌ بادی را به‌خوبی تفسیر کند و همچنین سابقه پزشکی شخصی فرد، از جمله زمان مصرف دارو و واکسیناسیون و تاریخچه را بداند، به طوری که آنها بتوانند یک بحث آگاهانه با فرد داشته باشند و تصمیم مدیریت فردی بگیرند.
کیفیت تست‌ها متفاوت است همه آزمایش‌های آنتی بادی یکسان نیستند و تشخیص اینکه کدام آزمایش آنتی بادی را انجام می دهید دشوار است. اگر علاقه مند به انجام آزمایش آنتی بادی هستید، از پزشک خود بخواهید تا توصیه هایی را ارائه دهد.

برای انجام آزمایش PCR در منزل کلیک کنید.

آزمایش ایمنی زایی واکسن کرونابهترین زمان انجام آزمایش آنتی بادی یا آزمایش ایمنی زایی واکسن کرونا

شما باید حداقل دو هفته پس از واکسن یک دوز یا دو هفته پس از تزریق نهایی واکسن دو دوز صبر کنید تا آزمایش آنتی بادی انجام شود تا بدن شما فرصت تولید آنتی بادی های قابل تشخیص را داشته باشد. انجام آزمایش ایمنی زایی واکسن کرونا قبل از اینکه بدن شما پاسخ ایمنی خود را ایجاد کند ممکن است منجر به آزمایشی شود که آنتی بادی را نشان نمی دهد یا کم است.
شما نمی‌توانید از نتایج آنتی بادی نتیجه‌گیری کنید اول از همه، در حال حاضر هیچ راهنمایی برای ترجمه نتایج آزمایش آنتی بادی برای معنی محافظت شما در برابر COVID-19 وجود ندارد. در این مرحله، ما نمی‌دانیم که حضور یا سطوح آنتی‌بادی چگونه با ایمنی ارتباط دارد. برای برخی از واکسن‌هایی که برای مدت زمان طولانی‌تری مورد استفاده قرار گرفته‌اند، ما ایده بهتری در مورد اینکه کدام سطح آنتی‌بادی با محافظت مرتبط است، داریم.
به عنوان مثال، کارکنان مراقبت‌های بهداشتی و آزمایشگاهی که نمونه‌های خونی را آزمایش می‌کنند، اغلب سطح آنتی‌بادی هپاتیتB خود را بررسی می‌کنند تا نشان داده شود که نسبت به هپاتیتB مصون هستند. برای هپاتیت B، کارشناسان می‌دانند که چه سطحی از آنتی‌بادی خاص برای ویروس محافظ در نظر گرفته می‌شود. اگر افراد سطح کافی بالایی نداشته باشند، می‌توانند واکسن‌های تقویت کننده هپاتیتB یا حتی کل سری واکسن ها را دریافت کنند.
همچنین بین نداشتن آنتی بادی و داشتن برخی از آنتی بادی ها تفاوت وجود دارد. امکان دریافت واکسن و عدم تولید آنتی بادی وجود دارد. این می‌تواند نقص سیستم ایمنی فرد در پاسخ به واکسن و ایجاد پاسخ آنتی بادی باشد. در برخی موارد، یک فرد ممکن است یک مشکل خاص در سیستم ایمنی داشته باشد که به او اجازه نمی‌دهد به واکسن پاسخ دهد. این می‌تواند به دلیل مشکل در سلول‌های B یا سلول‌هایT کمک کننده باشد که به سلول‌هایB در ساخت آنتی بادی کمک می‌کند. با این حال، کارشناسان می‌گویند پس از دریافت واکسن، به ندرت می‌توان آنتی‌بادی نداشت.
دکتر کورتیس می‌گوید: احتمالاً این افراد اقلیتی از بیماران هستند، حتی بیمارانی که سیستم ایمنی دارند. ما نمی‌دانیم، زیرا مطالعات مبتنی بر جمعیت بزرگ در جمعیت‌های بیماری روماتیسمی وجود ندارد، اما احتمالاً یک اتفاق غیرمعمول خواهد بود. چه چیزی رایج‌تر از دریافت آنتی بادی صفر در آزمایش شما خواهد بود: سطح آنتی بادی شما یک عدد مشخص خواهد بود، خواه کم باشد یا زیاد، اما نمی‌دانید که آیا این سطحی است که به این معنی است که واقعاً از شما محافظت می‌شود. دکتر کرتیس می‌افزاید: «هیچ‌کس این را برای افراد سالم نمی‌داند، و هیچ‌کس این را برای افراد دارای نقص ایمنی نمی‌داند». هنوز اطلاعات کافی در مورد جمعیت‌های نقص ایمنی وجود ندارد تا مشخص شود که چگونه ممکن است به واکسن واکنش نشان دهند، اما کارشناسان هنوز بر این باورند که اگر نقص ایمنی داشته باشید، مصونیت خواهید داشت که بسیار بهتر از هیچ است.
حتی اگر دارویی مصرف می‌کنید که بر عملکرد سیستم ایمنی تأثیر می‌گذارد – مانند متوترکسات، ریتوکسیماب یا مایکوفنولات – و آزمایش آنتی‌ بادی سطح پایینی از آنتی‌بادی‌ها را نشان می‌دهد، هنوز نمی‌توان دقیقاً معنی آن را دانست. دکتر رامیرز می‌گوید: «با توجه به مشکلاتی که در تفسیر آزمایش‌های آنتی‌بادی وجود دارد و ما هنوز نمی‌دانیم که سطح آنتی‌بادی خاصی پس از واکسیناسیون می‌تواند محافظت را پیش‌بینی کند، نتیجه‌گیری قطعی دشوار خواهد بود». در آینده، پزشکان ممکن است بتوانند واکسن های تقویت کننده اضافی را برای افرادی که پاسخ آنتی بادی قوی ندارند توصیه کنند، اما به دلیل عرضه محدود واکسن، در حال حاضر این امکان وجود ندارد.
دکتر رامیرز همچنین می‌گوید: «در حال حاضر هیچ راهنمایی روشنی برای پزشکان در مورد اینکه به چه کسی دوزهای اضافی واکسن را تزریق کنند یا چه زمانی به آنها بدهند، وجود ندارد. همچنین راهنمایی زیادی در مورد نحوه اولویت بندی دوزهای اضافی واکسن برای این نوع سناریو وجود ندارد، در حالی که ایالات متحده و بسیاری از کشورهای جهان هنوز در حال انجام دوزهای اول و دوم واکسن برای افرادی هستند که هنوز این واکسن را دریافت نکرده اند. کاملا واکسینه شده است.» به خاطر داشته باشید که ممکن است برخی از آنتی بادی ها نیز وجود داشته باشد، اما برای آزمایش آزمایشگاهی بسیار کم است، که می تواند یک مشکل در آزمایش یا یک مشکل بیولوژیکی باشد.”در مورد کسی که سطوح آنتی بادی بسیار پایینی برای تشخیص تولید می کند، ممکن است سطح آنتی بادی در طول زمان به سطح قابل تشخیصی افزایش یابد، مثلاً اگر آزمایش خیلی زود انجام شود، یا سطح آنتی بادی به سطح قابل تشخیص افزایش یابد.
محافظت در برابر COVID-19 چیزی فراتر از آنتی بادی است نکته مهم این است که واکسن کووید-19 ممکن است محافظتی فراتر از آنتی بادی ها ایجاد کند. دکتر آدالجا می‌گوید: «فقط یک بازوی سیستم ایمنی وجود ندارد. علاوه‌بر آنتی‌بادی‌هایی که پس از واکسیناسیون تولید می‌شوند، افراد ایمنی سلول‌هایT را نیز تولید می‌کنند که ممکن است به همان اندازه مهم باشد، اما اندازه‌گیری آن سخت‌تر است و در آزمایش آنتی‌ بادی منعکس نمی‌شود.»
تصور می شود که واکسیناسیون همچنین باعث پاسخ سلول T در بدن شما می شود. سلول‌هایT سیستم ایمنی شما ممکن است نتوانند از عفونت SARS-CoV-2 جلوگیری کنند، مگر اینکه سطح ویروس آن پایین باشد، اما احتمالاً برای پاکسازی ویروس SARS-CoV-2 از بدن پس از وقوع عفونت مهم هستند. دکتر رامیرز می‌گوید: «ما دیده‌ایم که افراد بستری شده در بیمارستان مبتلا به کووید-19، اگر سلول‌هایT داشته باشند که می‌توانند ویروس SARS-CoV-2 را تشخیص دهند، بیماری کمتر و نتایج بالینی بهتری داشتند. سلول‌هایT در صورت بروز باید به محدود کردن شدت و مدت زمان عفونت کمک کنند. سلول هایT همچنین به بهبود پاسخ های آنتی بادی که به ویروس SARS-CoV-2 ایجاد می شود کمک می‌کند. خط پایین در حال حاضر موارد ناشناخته زیادی برای انجام آزمایش آنتی بادی پس از واکسن کووید-19 وجود دارد و انتظار می‌رود که نتایج ملموسی داشته باشید، حتی یا به‌ویژه اگر دچار نقص ایمنی هستید.
دکتر آدالجا می‌گوید: «ما واقعاً در مراحل ابتدایی درک این موضوع هستیم که این واکسن چقدر در جمعیت سرکوب‌شده سیستم ایمنی کار می‌کند، اما این منطقه‌ای است که افراد زیادی از آن اطلاعات تولید می‌کنند.» بهترین کاری که در حال حاضر می‌توانید انجام دهید: واکسن کووید-19 را دریافت کنید و به دنبال اقدامات استاندارد کاهش برای جلوگیری از قرار گرفتن در معرض ویروس باشید.
اگر بعد از واکسن کووید-19 آزمایش آنتی بادی انجام داده‌اید و نگران نتایج هستید، به خاطر داشته باشید که ممکن است داستان کامل را نشان ندهد. فقط بدانید که آزمایش آنتی بادی تنها راه برای اندازه گیری پاسخ سیستم ایمنی شما نیست.

بیشتر بخوانید: بخش کرونا آزمایشگاه دکتر شریفی اصفهان

منابع

https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/testing/serology-overview.html
https://www.fda.gov/medical-devices/coronavirus-covid-19-and-medical-devices/antibody-serology-test
https://www.fda.gov/news-events/press-announcements/coronavirus-covid-19-update-fda-authorizes-first-test-detects-neutralizing-antibodies-recent-or

Antibody Testing After Getting the COVID-19 Vaccine: What to Know If You’re Immunocompromised

contact icon جهت دریافت مشاوره با ما در ارتباط باشید تماس با ما
dots
مطالب مرتبط بیشتر بخوانید
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *