آزمایشگاه تشخیص طبی در اصفهان ، آزمایش زگیل تناسلی ، آزمایشات بارداری در اصفهان ، بهترین آزمایشگاه در اصفهان ، آزمایش hpv در اصفهان ، آزمایش کبد چرب ، بهترین آزمایشگاه اصفهان
نویسنده admin
زمان مطالعه
تاریخ انتشار ۲۶ تیر ۱۳۹۹

[vc_row][vc_column][cz_gap][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1588166447734{margin-right: 5% !important;margin-left: 5% !important;}”][vc_column][vc_column_text]

آزمایش غربالگری آنتی بادی با مجاورت سرم یا پلاسمای بیمار به منظور جست و جو و مشاهده آنتی بادی های غیر منتظره انجام می شود. آلو آنتی بادی های غیر منتظره در سرم بیمارانی که سابقه بارداری، سقط های مکرر و تزریق خون داشته اند یافت می شود.

مزایای آزمایش غربالگری آنتی بادی های غیرمنتظره antibody screening test چیست؟

1. شناسایی اکثر آنتی بادی های مهم بالینی ( clinicaly significant antibodies ) در سرم مادران باردار
2. غربالگری پیش از زایمان جهت کاهش ریسک مرگ و میر مادران باردار و نوزادان
3. تشخیص به موقع و پیشگیری از بیماری همولتیک ( HDFN )
4. کاهش زمان آماده سازی خون جهت تزریق در صورت نیاز
5. کاهش خطر HDSN ( hemolytic disease of the fetus and newborn ) و هیدروپس فتالیس ( hydrops fetalis )

راهنمای آزمایشات:

 

مصوب کمیته کشوری سلامت مادران

در صورت وجود آنتی بادی در سرم مادران باردار چه اقداماتی باید انجام داد؟

در صورتی که در سرم بیمار آنتی بادی مشاهده شود بایستی نوع آنتی بادی و میزان تیتر آن مشخص گردد. بسته به اهمیت بالینی آنتی بادی شناسایی شده و هم چنین مواجه شدن با افزایش تیتر آنتی بادی و قرار گرفتن در محدوده ی تیتر بحرانی ( critical titer ) بایستی جنین تحت نظارت بیشتری قرار گیرد. در مراحل بعدی با نظر پزشک ممکن است جنین با انجام آلتراسوند در دوران بارداری مانیتور شود و در صورت بالا بودن تیتر ممکن است از روش هایی مانند پلاسما فرزیس استفاده گردد و یا اینکه پزشک تصمیم بگیرد فرزند را زودتر به دنیا آورد و یا در موارد نادر ممکن است جنین نیاز به تزریق خون داخل رحمی پیدا کند که این کار در بیمارستان تخصصی با امکانات ویژه تزریق قابل انجام است.
لازم است در اینگونه موارد نوزاد پس از به دنیا آمدن سریعا برای چک کردن آنمی احتمالی و حساس شدن گلبول های قرمز توسط آنتی بادی های مادر بررسی می گردد.

این آزمایش با درخواست Abscreening test توسط پزشک برای جست و جوی آنتی بادی های ناخواسته انجام می شود. هم چنین با درخواست آزمایش RBC phenotype test توسط پزشک فنوتایپ گلبول های قرمز بیمار مشخص می شود. انجام آزمایش RBC phenotype برای یک بار در طول عمر فرد کافی است. آزمایش تعیین فنوتایپ گلبول های قرمز در بیماران نیازمند به تزریق مکرر خون جهت جلوگیری از تولید آنتی بادی انجام می شود.

 

آزمایشگاه دکتر شریفی در کلیه مراحل آزمایشگاهی در کنار شماست تا لبخند رضایت و سلامتی را بر لبان شما عزیزان بنشاند.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][cz_gap][/vc_column][/vc_row]

contact icon جهت دریافت مشاوره با ما در ارتباط باشید تماس با ما
dots
مطالب مرتبط بیشتر بخوانید
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *