علل و درمان بیماری ام اس MS

آزمایشگاه تشخیص طبی در اصفهان ، آزمایش زگیل تناسلی ، آزمایشات بارداری در اصفهان ، بهترین آزمایشگاه در اصفهان ، آزمایش hpv در اصفهان ، آزمایش کبد چرب ، بهترین آزمایشگاه اصفهان
نویسنده admin
زمان مطالعه
تاریخ انتشار ۲۸ آبان ۱۳۹۹

[vc_row][vc_column][cz_gap][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1588166447734{margin-right: 5% !important;margin-left: 5% !important;}”][vc_column][vc_column_text]

علل و درمان بیماری ام اس MS

بیماری ام اس را بشناسیم!

اسکلروز متعدد (Multiple sclerosis) ،مالتیپل اسکلروزیس، یا ام اس (MS) از جمله بیماری ¬های التهابی مزمن سیستم عصبی مرکزی می باشد که ممکن است همانند بیماری¬های اسکلروز خارجی آمیوتروفیک (Amyotrophic Lateral Sclerosis)، آلزایمر (Alzheimer’s disease)، پارکیسنسون (parkinson’s disease) ، هانتینگتون (Huntington’s disease) به یک ببماری نورودژنراتیو تبدیل شود. مهمترین ویژگی مشترک مابین این بیماری¬ها حذف تعداد زیادی از سلول-های عصبی و سلولهای پشتیبان می¬باشد. از آنجائیکه بیماری¬های نورودژنراتیو از گروه بیماری¬های خود ایمنی می¬باشند، داروهای مهارکننده ایمنی و کورتیکواستروئید ها به منظور کاهش التهاب مصرف بالایی دارد اما این دارو ها قادر به توقف کامل فرآیند نورودژنراسیون نمی ¬باشند.
ام اس، مولتیپل اسکلروزیس یا MS یکی از بیماریهای مهم ناتوان کننده هست که در آن غلاف‌ میلین سلول های عصبی در مغز و نخاع آسیب می بینند. این آسیب دیدگی در توانایی بخش هایی از سیستم عصبی که مسئول ارتباط هستند اختلال ایجاد می کند و باعث بوجود آمدن علائم و نشانه های زیادی، از جمله مشکلات فیزیکی، روانی و در برخی موارد مشکلات روانپزشکی می شود. علت ام اس MS نامشخص است، با این وجود باور بر این هست که این بیماری بر اثر ترکیبی از عوامل محیطی از جمله عوامل میکروبی و ژنتیکی اتفاق می افتد. درمان و مدیریت ام اس MS اکثرا با استفاده از عوامل سرکوب گر سیستم ایمنی انجام می شود.
برای ام اس MS عودت کننده‌-بهبود یابنده (Relapsing-remitting multiple sclerosis) (RRMS) چندین درمان تائید شده وجود دارد که شامل استفاده از: اینترفرون بتا، گلاتیرامر استات، میتوکسانترون، ناتالیزوماب، فینگلومید، تری فیلومید و دی متیل فومارات. با این وجود این عوامل در همه بیماران تاثیرات درمانی نداشته و در بعضی از بیماران هیچ اثری نخواهد داشت و از طرفی عوارض جانبی زیاد این داروها نیز به همراه تاثیر نسبتا اندک، مصرف آنها را محدود کرده است.

آزمایشگاه دکتر شریفی

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][cz_gap][/vc_column][/vc_row]

contact icon جهت دریافت مشاوره با ما در ارتباط باشید تماس با ما
dots
مطالب مرتبط بیشتر بخوانید
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *