مطالب مرتبط
بیشتر بخوانید
آزمایش غربالگری تب مالت
تاریخ انتشار
۱۶ آذر ۱۳۹۹
[vc_row][vc_column][cz_gap][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1588166447734{margin-right: 5% !important;margin-left: 5% !important;}”][vc_column][vc_column_text]
Rose Bengal test
آزمایش رزبنگال برای غربالگری بیماری تب مالت یا بروسلوز بصورت روزانه در آزمایشگاه دکتر شریفی، آزمایشگاه تخصصی بیماری های عفونی، آزمایشگاه در اصفهان انجام می شود.
بروسلوز یا بیماری تب مالت (Malta fever) یک عفونت میکروبی است که بین انسان و دام مشترک است به این نوع بیاریها بیماریهای مشترک یا زئونوز گفته می شود. عامل بیماری باکتری است به نام بروسلا. عفونت از گاو، گوسفند یا بزهای آلوده به انسان منتقل می شود.
همچنین این عفونت از راه تماس با افرادی که قصاب یا دامدار و یا به هر نحوی آلوده به تب مال هستند و یا لبنیات غیرپاستوریزه آلوده به باکتری بروسلا مصرف می کنند منتقل می شود، در نتیجه پنیرهای محلی، شیرخام و بستنی های سنتی در انتقال این بیماری نقش موثری خواهند داشت.
گاهی بیماری تب مالت حاد می شود که با درد عضلات و مفاصل بدن و بی اشتهایی همراه است و با دردهایی شبیه سیاتیک و درد مزمن کمر خود را نشان می دهد. جالب است بدانید بیمار در این مواقع حتی تب هم نمی کند.
از عوارض تب مالت، مننژیت و ضایعات مغزی است که می تواند قلب، سیستم تنفسی و تمام ارگان های بدن را تحت تاثیر قرار دهد.
کسانی که با گوشت و پوست حیوان در تماس هستند، لازم است برای پیشگیری از بیماری از عینک و دستکش استفاده کنند تا ترشحات حیوان آلوده به مخاط چشم و تنفس آنها منتقل نشود.
شیوه دیگر پیشگیری از تب مالت، این است که از مصرف پنیر تازه خودداری شود. پنیر باید ۹۰ روز در آب نمک بماند و سپس مصرف شود. شیر نیز باید حتما پس از جوشاندن میل شود.
آزمایشگاه دکتر شریفی
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][cz_gap][/vc_column][/vc_row]
جهت دریافت مشاوره با ما در ارتباط باشید
تماس با ما
نظرات